Kapsalon Aline heeft nieuwe kapster er bij

Kapsalon Aline, jouw vertrouwde kapsalon uit Langbroek, kondigt met veel enthousiasme aan dat er een nieuwe kapster bij komt. Mireille komt vanaf maart 2023 het (nu te noemen) team versterken!

Voorheen was alleen Aline de kapster in de kapsalon, maar met de komst van Mireille wordt de kennis en kunde van de kapsalon uitgebreid en kunnen nog meer klanten genieten van de diensten die de kapsalon te bieden heeft.

Hier vind je meer over Mireille en Aline.

Aline

Aline

Aline heeft 33 jaar ervaring in het kappersvak en is een gastvrije en creatieve kapster met als specialiteit het werken met krullen. Ze is trots op haar eigen productlijn genaamd A-LINE, waarover ze haar klanten kan adviseren zodat hun kapsel ook thuis goed in model blijft zitten. Aline is ervan overtuigd dat het kapsel moet passen bij het gezicht van de klant en dat het haar als het ware de lijst is van het gezicht.

Mireille

Mireille

Mireille is sinds 2012 werkzaam in het kappersvak en heeft al veel ervaring opgedaan met knippen en kleuren. Ze is creatief, gepassioneerd en sociaal en haar passie is om mensen mooier te maken door goed te kijken naar hun gezichtsvorm en hierop het kapsel af te stemmen. Mireille kijkt er naar uit om nieuwe klanten te ontmoeten en zal op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn in de kapsalon.

Organische haarverzorging

Wat naast deze kapsters de salon extra bijzonder maakt, is dat Kapsalon Aline haar eigen organische haarverzorgingsproducten aanbiedt. Deze producten zijn te koop in de kapsalon of online te bestellen. Je kunt de haarverzorgingsproducten hier vinden.