Bij Kapsalon Aline in Langbroek staat gastvrijheid, deskundig advies en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Een kapsalon voor hem en haar, met een gezellige sfeer voor zowel jong als oud.

Ontmoet de kapsters

Aline - Gastvrij, liefde voor het vak, creatief en als specialiteit het werken met krullen.

Aline - Kapsalon Aline"Ik ben Aline en al 26 jaar ondernemer in het kappersvak. Met 33 jaar ervaring kan ik wel stellen dat ik weet waar een mooi en goed kapsel aan moet voldoen. Mijn motto is altijd; je gezicht is het schilderij en je haar de lijst, dat moet precies bij elkaar passen voor het beste resultaat. Tevens ben ik trots op mijn eigen productlijn; A-LINE. Waarover ik u kan adviseren, zodat uw kapsel thuis ook goed in model blijft zitten."

Mireille - Creatief, passie voor het vak, sociaal en liefde voor het knippen en kleuren.

"Ik ben Mireille en vanaf 2012 ben ik in het kappersvak werkzaam. Elke dag ga ik met veel plezier naar de kapsalon waar ik al ruime ervaring op heb gedaan met knippen en kleuren. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt dat ik nog steeds met veel enthousiasme dit vak uit oefen. Mijn passie is mensen mooier te maken door goed te kijken wat er bij mensen past qua gezichtsvorm. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten waar ik op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig ben."

Wil je een afspraak maken bij één van ons? Bel om direct een afspraak te maken: 06-46547643 of bekijk de andere contactmogelijkheden